Help de helden van de Stichting Help Anderen

In deze moeilijke tijden zijn er hartverwarmende burgerinitiatieven die het opnemen voor de meest kwetsbare gezinnen. U kent ze inmiddels waarschijnlijk wel. Wij kunnen ze niet allemaal noemen, maar willen vooral de Stichting Help Anderen, het Dreamteam Borne en All4free voor de minima bedanken. Jullie zijn echte helden, die op een professionele manier ervoor hebben gezorgd dat de uitgifte van voedselpakketten doorliep terwijl de voedselbank haar deuren sloot.

Nu de voedselbank weer open gaat stopt het goede werk niet voor de Stichting Help Anderen. Zij helpen al 10 jaar de meest kwetsbare gezinnen in Hengelo en omgeving. Mensen die (net) niet bij de voedselbank terecht kunnen, werkende armen, ouderen, eigenlijk alle mensen die onvoldoende draagkracht hebben en letterlijk anders honger moeten lijden.

De stichting financiert de voedselpakketten met de opbrengsten uit hun kringloopwinkel. Een grote groep mensen uit Hengelo en omgeving doneert spullen om te verkopen. De winkel is nog steeds open, maar zoals u zult begrijpen is er door de corona maatregelen weinig omzet. De huur moet echter wel doorbetaald worden. Dimmy en Erik Delfsma, de oprichters van de stichting, hebben uw hulp nu dringend nodig. Het kan en mag niet gebeuren dat het laatste vangnet voor de armsten onder ons de deuren niet meer open kan houden.

Wat kunt u doen? Kent u mensen die kunnen helpen,  ondernemers, politici, deel dit bericht met ze. Kunt u zelf helpen, al is het maar met een heel klein bedrag, iedere euro telt, het gaat om de kracht van de samenwerking. Kunt u houdbaar voedsel doneren, breng het naar de kringloopwinkel. Laten we met z’n allen proberen onze helden te steunen. Wie weet hebben we ze zelf ooit nodig.

Houdbaar eten kunt u brengen naar de kringloopwinkel: Deurningerstraat 94 in Hengelo

Donaties kunt u overmaken naar: Stichting Help Anderen NL70 ABNA 0513 4163 23